Harira Marocaine
Harira Marocaine. Place the lamb, turmeric, black pepper, cinnamon, ginger, cayenne, butter, celery, onion, and cilantro into a large soup pot over a low heat. Consistante, elle se savoure en début de repas avec quelques dattes ou des pâtisseries, telles que les chebakia.
Add the vermicelli and stir constantly over medium-low heat until cooked. Elle est également consommée tout au long de l'année, et particulièrement l'hiver, pour se réchauffer. Il faudra ajouter le liant par étape jusqu'à avoir une soupe velouté (plus vous en ajouter plus la harira devient.
La harira est une soupe traditionnelle du Maroc et de l'ouest de l'Algérie d'origine andalouse.
Karim Benbaba, Chef at La Grande Table Marocaine, is delighted to share with you his recipe of the iconic Moroccan Harira.
Open the pressure cooker, add the flour and water mixture prepared at the last minute and stir well. Traditionally eaten during the holy month of Ramadan, following a day of fasting, the Harira is served with a side of dates and a honey-soaked sweet treat known as Chebakya. Heat olive oil in a skillet over medium heat.
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Linda Arevalo
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