Biscuits Sables
Biscuits Sables. So they literally mean Sandy Cookies from Brittany! What is a Sable Breton Biscuit?
Transfer the unbaked cookies to a baking sheet lined with a parchment paper. Le sablé à proprement parler n'a donc pas d'origine précise, mais deux de nos régions se l'attribuent sous différentes formes et différents modes de dégustation. The difference between the terms cookie and biscuit is that a cookie is a sweet, small, chunky biscuit type, baked to a low moisture content and with a long shelf life.
Incorporer le beurre puis les ingrédients secs jusqu'à ce que la pâte soit homogène.
In the bowl of the mixer cream the butter on medium speed, then add the sugars and salt, beat for one minute.
Après, vous devez ajouter les ingrédients liquids: des oeufs, du zeste de citron râpé et de l'anisette. Turn dough out onto work surface and form into flat square; wrap with plastic wrap and transfer to refrigerator until chilled. Les palets, quant à eux, sont originaires de Bretagne et parfaitement adaptés pour un petit déjeuner ou un goûter.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Linda Arevalo
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Biscuits Sables"
Enregistrer un commentaire