Poulet Estragon
Poulet Estragon. Tip the fat out of the frying pan and pour in the wine. Y faire dorer les morceaux de poulet sur toutes les faces.
Brown the chicken in some butter and sprinkle the shallots over the chicken and simmer for a few minutes. Transfer the chicken to a plate and cover with foil again. Score an X on the bottoms of the tomatoes.
Recette légère de saison pour profiter des fanes de radis fraîches, idéale en entrée pour un pique nique..
Filtrez la sauce, puis mixez-la avec le reste de crème.
Généralement cuit en cocote le poulet est délicieusement parfumé. Pendant ce temps, lavez et ciselez l'estragon. Make a slurry with cornstarch, wine/sherry and stock from the pot before it gets hot, stir well to dissolve corn starch, add back to pot.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Linda Arevalo
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Poulet Estragon"
Enregistrer un commentaire