Recette Shortbread
Recette Shortbread. Une seule règle à respecter pour une recette parfaite : utiliser un beurre de bonne qualité. Voici comment préparer vos shortbreads, ces petits biscuits sablés originaires d'Ecosse qui accompagneront parfaitement le thé ou le goûter.
On a lightly floured surface, use a rolling pin to roll out the dough to ½ cm thick. Stop mixing as the mixture comes together. Sablés traditionnels sans oeuf (Shortbread) Biscuits.
Add the cocoa, vanilla, baking powder, and flour, and mix.
Gli shortbread sono dei tipici biscotti scozzesi di forma rettangolare, preparati tipicamente con una parte di zucchero, due di burro, tre di farina di avena e con l'aggiunta di altri ingredienti quali cacao, cannella, farina di mandorla che vengono utilizzati in aggiunta per aromatizzare l'impasto.
It should use real butter and not be TOO sweet. Sprinkle with a tablespoon or two of sparkling, superfine, or granulated sugar, if using. Découvrez cette recette de biscuits et félicitez son auteur par un coup de coeur !.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Linda Arevalo
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Recette Shortbread"
Enregistrer un commentaire