Saucisse Rougail
Saucisse Rougail. This word, in the tamil language, means "green fruit" or "chili". These are then cut into pieces, accompanied by rice and rougail (tomatoes cut in small dice, crushed ginger, chopped onions and peppers) It is usually accompanied by starchy foods such as rice and lentils or coral lentils or white beans.
Pilaf à la saucisse et à la bière. Pas de bonne recette sans bons ingrédients ! Add tomatoes, tomato sauce, and spices (turmeric, paprika, thyme, cumin, salt).
Cette spécialité d'origine réunionnaise a voyagé jusqu'à l'ancienne isle de France.
Ici je vous propose la recette servie avec le zambrocal.
Sauté for a few minutes till fragrant. Add the sausage and fry until brown on all sides. Ce plat traditionnel peut être réalisé avec différentes variantes de viandes, andouille (on dit "z'andouille" là bas!), saucisse ou poisson (morue par exemple).
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Linda Arevalo
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Saucisse Rougail"
Enregistrer un commentaire